Friday w/ Icicle – augusztus 11.

2023. augusztus 11., péntek
A38 Hajó

Normal tickets

Early Bird
3 000 Ft

Out of stock

Normal
4 000 Ft

Nem elérhető

Itt a nyár, itt a Friday, azaz drum and bass és koktélakciók (egyet fizetsz, kettőt kapsz 19 óráig).  🍹🍸🌞

Icicle a 2000-es évek közepén tűnt fel a drum & bass színtéren, a sokoldalú és technikás holland producer hamar olyan fabeleknél találta magát, mint a Hospital, a Soul:R, a Critical vagy a Renegade Hardware. Azonban első albumát Under The Ice címmel a Shogun Audio jelentette meg, rajta többek között a Dreadnaught című zenével, amely akkoriban talán az egyik legtöbbet játszott dnb szám volt, amely még ma is gyakran előkerül. A bemutatkozó albumot az Entropy követte szintén a Shoigunon, majd tavaly a Post a Visionnél. Emberünk nem csak a drum and bass-en belül sokoldalú, belekóstolt a dubstep és a techno világába is.
Icicle mondhatjuk karrierje kezdete óta visszatérő vendége volt a Bladerunnaz buliknak, a mostani Friday fellépésnek viszont az ad szomorú indokot, hogy úgy döntött befejezi DJ karrierjét, így nagy valószínűséggel most látjuk utoljára Budapesten zenélni.

Line up:

Icicle (NL)

DJ Ren

Incident

Ninive

 

JEGYEK/TICKETS: 

https://bladerunnaz.com/fridaytickets 

 

A jegyek egyszeri belépésre jogosítanak fel.

 

Szeretnél Friday pólót, sapkát, esetleg biciklicsengőt? Látogass el webshopunkba! Ha szeretnéd levisszük neked Fridayre a kiválasztott termékeket. 

https://bladerunnaz.com/shop  

 

Friday 2023 Spotify playlist 🎶🎧

https://bladerunnaz.com/FRDYplaylist 

 

Best of Friday Spotify playlist 🎶🎧

https://bladerunnaz.com/FRDbestof 

 

en_USEnglish