Bladerunnaz pres. Metalheadz 30 – Goldie & Ant TC1 – október 14.

2023. október 14., szombat
A38 Hajó

Normal tickets

Normál 2.
7 000 Ft

Nem elérhető

Kombinált jegyek

Kombó 2. - Metalheadz (okt.14.) + Virus25 (dec.2.)
13 500 Ft

Nem elérhető

Talán az alapító atya Goldie sem gondolta 1993-ban, hogy a Metalheadz névre keresztelt kiadója ilyen szép életkorba lép majd egyszer, idén 30 évesek a “fémfejek”. Ebből az ünnepi alkalomból a jubileumi turné Budapestre is eljut, az eseménynek az A38 Hajó ad otthon. A vezér, Goldie mellett érkezik a kiadó label managere Ant TC1, aki nem mellesleg nagyszerű DJ is.  Ha Ant neve máshonnan is ismerős az nem véletlen ő alapította a Dispatch kiadót, emellett a Stress Level & TC1 producerpáros egyik fele.

A Metalheadz 30 bulival mi is megkezdjük az ünneplést, hiszen jövőre 25 éves lesz a Bladerunnaz is, ezzel a bulival már idén elkezdjük az ünneplést, amelyet jövőre nem 1, hanem több születésnapi esemény követ majd.

A Metalheadz mellett egy másik patinás kiadó is komoly évfordulót ünnepel, a Virus Recordings idén 25 éves, ezt december 2-án az Akváriumban ünnepeljük majd, ahol megidézzük a kiadó aranykorát Ed Rush & Optical mellett még 5 másik legendás DJ segítségével. A két bulira kombó jegy vásárolható.

en_USEnglish